Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις για το μέλι ετοιμάζει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης Εκδηλώσεις για το μέλι ετοιμάζει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1 και 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή η 2η γιορτή μελιού που διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης το “Κεντρί”.
Στις 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “το μέλι” και ομιλητές από τον καθηγητή μελισσοκομίας του ΑΠΘ Ανδρεα Θρασυβούλου, την διαιτολόγο διατροφολόγο Σταυρούλα Γκιουζελίδου και τον ζαχαροπλάστη Μιχάλη Βεζυριανίδη πρώην πρόεδρο του σωματείου Ζαχαροπλαστών Ν. Ροδόπης.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης στις 6 και 30 το απόγευμα

Την 1η και 2η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προς τιμή του μελιού που θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής όπου οι μελισσοκόμοι του νομού Ροδόπης θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, στον ίδιο χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν μέλι και παράγωγα αυτού.

Θα είναι έκπληξη οι εκδηλώσεις που θα απευθύνονται στα παιδιά τόνισε ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Ν. Ροδόπης, κ. Νίκος Καρακωστίδης, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και χορευτικές εκδηλώσεις από τον σύλλογο Θρακών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μελισσοκομικός σύλλογος Ν Ροδόπης “το Κεντρί” αριθμεί 92 μέλη ενώ σε όλο το νομό Ροδόπης υπάρχουν 720 μελισσοκόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου