Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εθνική εκστρατεία στο Αιγαίο από 4 Κρήτες.


Τέσσερις Κρητικοί, οι Μανόλης Μιζεράκης, Αντώνης Τσαπίνος, Γιώργος Παπουτσάκης και Μανόλης Βαρδάκης, ξεκίνησαν εκστρατεία ... τοποθέτησης εθνικών συμβόλων σε όλες τις νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου για να τονίσουν αυτό που όλοι ξέρουν, ότι ... είναι ελληνικής ιδιοκτησίας!
Όπως μεταδίδει το Cretalive στόχος των θερμόαιμων Κρητικών είναι να τονίζουν το πατριωτικό φρόνημα και να μην επιτρέψουν στην Τουρκία να εκφράσει διεκδικήσεις επί ελληνικού εδάφους.
Κάτι που έπρεπε να είχε κάνει η ελληνική Πολιτεία, να τοποθετηθούν εθνικά σύμβολα σε κάθε νησίδα που είναι ακατοίκητη, το κάνουν οι πολίτες. Μαζί τους και μπράβο τους!

3 σχόλια:

  1. Μπραβο σας ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. Ψυχη και τολμη. Εχω προθεση να βοηθησω το εργο σας (ελαχιστη προσφορα για το αγωνα σας ) με διαθεση 4 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σημαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα μονο ΕΛΛΗΝΕΣ μπορουν και εχουν το θαροs να πρατουν οι ΚΡΗΤΕΣ μπορουν και περισοτερα.Σταθειτε και θα δητε οτι δεν περνα απο τον μυαλο σαs.Το καζανι που καιρο βραζει και εσειs,βαλατε καπακι,για να μην φενεται,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ.Οι ΚΡΗΤΕΣ δεν ειναι ΜΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξω οι τροικα κ οι τροικανοι

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΟ

    ΜΙΑΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή