Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

MIA ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ!!

Πάνω από το 30% των συνολικών της πωλήσεων πραγματοποιεί στο εξωτερικό η Μέλισσα-Κίκιζας ΑΒΕΕΤ.

H γνωστή εταιρεία ζυμαρικών διακρίθηκε στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών» από τον καθιερωμένο πλέον θεσμό του λιανεμπορίου Sales Excellence Awards.
Πρόκειται για πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications μέσα από την οποία αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.
Το βραβείο παρέλαβαν για τη Μέλισσα - Κίκιζας, ο Εμπορικός Διευθυντής κος Γεώργιος Ευσταθόπουλος ο οποίος το αφιέρωσε στους απανταχού μακαρονάδες των 35 χωρών εξαγωγής των ελληνικών ζυμαρικών Μέλισσα και ο κος Δημήτριος Βέττας, Διευθυντής Εξαγωγών που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εταιρεία για το εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν που του παρέχει σαν «όπλο» στο έργο του.
Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία, μιας και, όπως σημειώνει, ήταν αφενός από τις λίγες αμιγώς Ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν, αφετέρου δε η μοναδική εταιρεία τροφίμων. Οι εξαγωγές αποτελούν το 30% των συνολικών πωλήσεων της με στρατηγικό πάντα στόχο την περεταίρω ανάπτυξη τους στα προσεχή έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου